Dapat Memikul Bebanan Seharian

"Bebanan pelajaran, serta tugas & tanggungjawap terhadap keluarga, saya sering keletihan dan kurang bertenaga dalam mengerjakan kehidupan seharian. Alhamdulillah dengan mengambil Nu-Prep serta izin Allah saya mampu bertahan dan segar sentiasa" - Ustaz Zaireen

Assalammualaikum.

Saya adalah pengguna Nu-Prep sejak 2 tahun yang lalu. Apa yang ingin saya kongsikan ialah pengalaman saya sepanjang saya menggunakan Nu-Prep. Sejujurnya saya bukan menggunakan Nu-Prep untuk seks, tetapi lebih kepada membantu meningkatkan tenaga.

Sebagai seorang guru yang sedang menyambung pelajaran di peringkat PhD. Dengan bebanan pelajaran, serta tugas & tanggungjawap terhadap keluarga, saya sering keletihan dan kurang bertenaga dalam mengerjakan kehidupan seharian. Alhamdulillah dengan mengambil Nu-Prep serta izin Allah saya mampu bertahan dan segar untuk melakukan tugasan seharian meski pun pada waktu  kritikal yang biasanya orang lain tidur (waktu 2-4 am), saya sentiasa bersedia dan ‘alert’ pada biasanya kurang bermaya.

Amalkan lah Nu-prep untuk kekal bertenaga di samping menjalani kehidupan seharian dan melakukan  ibadah. Alhamdulillh dan terima kasih Nu-Prep.

Ustaz Zaireen Nu Prep